(Takaisin)


Moottoripyörä "sen" jatkeena

Klassinen näkemys on, että auto on erityisesti nuoremmille miespuolisille ihmisille "sen" jatke. Tämä käsitys tulee todennäköisesti jostain 50- tai 60-luvulta, kun autot olivat harvinaisempia, erityisesti nuoremmilla ihmisillä. Nykyään tämä käsitys on kuitenkin jo täysin vanhentunut, eikä autolla enää ole lainkaan samanlaista roolia kuin vuosikymmeniä sitten.

Sen sijaan moottoripyörä ei ole menettänyt statustaan "sen" jatkeena monelle miehelle. Päinvastoin, tuntuu että tämä merkitys on vain korostunut.

Tämä on erityisen ärsyttävää sen takia, että siitä joutuu kärsimään aina vähän väliä täällä, vaikka tämä on muuten hyvin rauhallinen ja hiljainen lähiö. Nimittäin näiden idioottien tarvetta pitää mahdollisimman kovaa melua.

Lähellä asuntoani on rauhallinen ajotie yhdellä puolella, ja hieman kauempana valtaväylä. Aina silloin tällöin sieltä ajotieltä kuuluu aivan käsittämättömän kovaa melua kun joku tällainen alimittojaan kompensoiva idiootti päristelee niin kovalla äänellä kuin moottoripyörästä vain suinkin on fyysisesti mahdollista saada aikaiseksi.

Tämä ei ikinä tapahdu tuolla leveällä valtaväylällä, joka on kauempana asutuksesta. Se tapahtuu aina tuolla pienemmällä ajotiellä, jonka laidoilla on tiheästi asutusta. Ilmeisesti ideana on maksimoida aiheutettu häiriö.

Melu on häiritsevä vaikka olen asunnossani, kaikki ovet ja ikkunat kiinni. Jos tälläinen idiootti sattuu ajamaan ohitse kun olen siellä kadulla, siinä on kuulovaurion vaara lähellä.

Tuollainen täysin tarpeeton meluaminen on varmasti laitonta (tai ainakin sen pitäisi olla), mutta eihän se näitä idiootteja estä.


(Takaisin)